Spørgsmål:
Opbevaring af friske ferskner i lang tid
ahsteele
2010-07-30 23:29:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vi har lige plukket en flok ferskner af vores ferskentræ i morges. Der er ekstra frugt tilbage på træet, og vi har allerede mere, end vi kan spise i de næste par dage. Er der en proces, jeg kan bruge til at opbevare disse ferskner i lang tid (frysning eller på anden måde)?

To svar:
JustRightMenus
2010-07-31 00:26:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Frysning

1) Vask og skræl de modne ferskner.
Skræl dem på samme måde som du gør tomater - kog vand, slip fersknerne i 1 minut, og slip dem derefter i isvand. Huden skal bare glide lige af. Skær i halvdelen, og fjern gruber. Du kan lade dem halve, kvartere dem eller skære dem. Jeg foretrækker skiver.
2) Bland m / sukker & ascorbinsyre. Opløs 1/4 tsk ascorbinsyre (fås i konservesafdeling i købmand) i 3 TB koldt vand; bland dette sammen med 2/3 kop sukker i hver kvart ferskner.
3) Pak i frysebeholdere eller baggies, og efterlad hovedrummet (plads til ekspansion under frysning).


Konservering

1) Samme som trin et ovenfor .
2) Fyld varme, steriliserede dåse krukker med frugt og varmt vand (eller juice eller sirup - sirup), hvilket efterlader 1/2 tomme hovedrum. Du kan fremstille konservesirup til ferskner ved at kombinere 6 1/2 kopper vand med 3/4 kop sukker.
3) Sæt låg på og bearbejd. Du skal bruge en trykbeholder til ferskner. 4) Du ønsker at tjekke dette link for behandlingstider, da tid og tryk afhænger af din højde og den type dåse, du bruger.

Hvad er grunden til tilsætning af ascorbinsyre (ved frysning)?
Det hjælper med at forhindre dem i at brunes. Du behøver dog ikke bruge det.
@joyjit, @JustRightMenus: citronsaft fungerer også (og smagen passer godt til fersknerne)
Adam Shiemke
2010-07-30 23:34:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kvart eller ottende, læg ud på et bageplade, frys natten over, og pose. De bliver frossne i et år.

Min mor plejede at lave en tærskorpe og lægge en pose i skorpen, fylde med ferskner, forsegle ferskenposen, pose det hele og sætte det i brystet fryser. Derefter, i dybden af ​​vinteren, kan du piske en ferskenkage ud omtrent så længe det tager at bage.

Konserves er også godt. De kan være almindeligt på dåse eller med lidt sukker og vand.

Skal de skrælles, før de fryses?
Nix. Hvis du vil have dem skrællet til den endelige brug, vil huden sandsynligvis være lettere at adskille efter optøning.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...