Spørgsmål:
Hvor længe varer en frisk urtepasta?
Ocaasi
2010-07-28 02:02:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg laver en pasta med malet frisk basilikum, malet frisk mynte, malet tørret ingefær, salt, malet ristet kaffe og rå honning (nok til at belægge alle ingredienserne godt). Det gør en god gnidning og kan endda smages lige som en smagfuld urtesamling.

Jeg ved, at friske urter ikke varer længe generelt, men jeg har mistanke om tilsætning af honning og muligvis noget af det andre ingredienser kan forlænge holdbarheden.

Hvor længe varer dette, hvis det opbevares i en lufttæt beholder og nedkøles eller ikke nedkøles ?

Specifikt: hvordan længe, ​​hvad vil ødelægge først, hvilke ingredienser der kan udvide det, og andre ideer. Tak!

Interessant mix, hvad har du sat det på?
Nå ... intet. Jeg har kun spist det lige. Derfor den ikke-kølede del. Men det har en vis lighed med jerk rubs (gør ikke alt), så jeg forestiller mig, at det ville smage godt på stort set ethvert kød.
To svar:
hobodave
2010-07-28 02:07:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nå, af alle dine anførte ingredienser er de eneste to, der virkelig kan 'ødelægge' frisk basilikum og frisk mynte. Honning går aldrig dårligt, og næsten ethvert tørret krydderi kan vare i lang tid med bare en forringelse af smag.

Jeg vil sige, at hvis du vaskede og tørrede (sanitært) din basilikum og mynte før tilsætning til denne blanding, at du kunne få mindst 1-2 uger ud af den køleskab og mindst 1-2 måneder ud af den nedkølet.

Bemærk, at dette kun er en ballpark estimat, og du bliver muligvis nødt til at lave nogle forsøg og fejl for at bestemme et mere specifikt vindue. Når det er sagt, ville jeg ikke blive overrasket, hvis du kunne få en betydeligt længere holdbarhed ud af det end mine estimater.

Opdatering - Jeg tror, ​​at tilstedeværelsen af ​​salt gør nok til at "forlæng" levetiden for det.

En anden opdatering - Nogle googling har informeret om, at skat faktisk er et konserveringsmiddel. Tilsyneladende er honning et ret fjendtligt miljø for bakterier på grund af produktion / tilstedeværelse af hydrogenperoxid.

Jeg synes stadig, at mine skøn er korrekte, omend lidt konservative nu. Det bedste du kan gøre er at prøve og fejle.

Kilder:

http://www.entrepreneur.com/tradejournals/article/132772675.html

http://natural-products.suite101.com/article.cfm/honey_as_a_natural_preservative

Godt punkt, at det egentlig kun er de friske ingredienser, der ødelægger. Jeg antager, at mit spørgsmål hænger sammen med, om honning / salt / krydderier kan forlænge tiden, især fordi de belægger urt, der forhindrer oxidation, og muligvis tilføjer en vis konserveringsfordel.
Nogle klip fra dine kilder: "Hvis du bruger honning som konserveringsmiddel, skal du sikre dig, at den anvendte honning har brugt så meget af sin levetid væk fra direkte lyskilder." * "Effekten var højere i [konservering] af cider end i æbleskiver på grund af bedre blanding." * "Skat, selvom det er i stand til at forhindre bakterieinvasion, kan være modtageligt for ødelæggelse gennem gæring på grund af det høje sukkerindhold, der naturligt forekommer i det. Fermenteringsprocessen vil til gengæld ødelægge andre ingredienser, som honningen kombineres med." * Så det virker, men det afhænger af honningen og maden.
Janelle
2010-07-28 02:06:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Honning er et godt konserveringsmiddel, en lille mængde salt forlænger også opbevaringstiden og kan gøre smagen af ​​de andre ingredienser 'pop', bare være forsigtig, når du tilsætter den for ikke at overdrive.

Er skat et godt konserveringsmiddel? Jeg ved, at honning i sig selv kan vare evigt, men giver den disse egenskaber til andre fødevarer?
* Det er * spørgsmålet!
Svar på mig selv, det bevarer det! Opdateret mit svar.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...