Spørgsmål:
Hvad er måder at udvinde saften fra et granatæble på?
AttilaNYC
2010-07-23 07:01:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er der en effektiv måde at udtrække saften fra et frisk granatæble på?

To svar:
Darin Sehnert
2010-07-23 07:16:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Heldigvis bad du om en effektiv måde og ikke en ren måde!

Min bror i Californien har adskillige modne granatæble træer på sin ejendom og klemmer størstedelen af ​​frugten hvert år til brug til gelé. Han bruger en manuel Hamilton Beach Orange juicer, som han siger gør det bedste arbejde af alt, hvad han har prøvet. Han har normalt mellem 16-20 liter juice om året, så han har bestemt sat den på prøve. Hans lokale restaurantforsyning ønskede omkring $ 250 for en, men han fik sin på ebay til $ 150.

For at minimere rodet gør han det på et gammelt bord udenfor og dækker sig med en stor skraldepose ved at skære et hul i bunden til hovedet og siderne til armene.

I mit område af verden får du gadesælgere med alle mulige friske frugter og en af ​​disse manuelle saftpressere. Vælg enhver frugt, du vil have, og de safter den i en kop til dig, granatæbler inkluderet. Det ser ud til at fungere ganske godt, og jeg kan ikke huske at have set nogen rødfarvede leverandører.
ceejayoz
2010-07-23 07:12:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den nemmeste måde, jeg er stødt på, er at adskille juvelerne, pakke dem op i osteklud og sno ostekluden langsomt, så saften presses ud i en venteskål.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...