Spørgsmål:
Tips til at grille andeben?
Alan
2010-07-20 18:16:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg forsøgte for nylig at grille ænder på min propan Webber. Jeg var bange for opblussen på grund af det høje fedtindhold i andekødet, så jeg grillede med noget lav og indirekte varme. Det tog lang tid, men jeg fik dem til at se dejlige og brune ud og ikke brændte. Det eneste problem var dette: de var hårde og smagte slet ikke så godt. Klart jeg gjorde noget meget forkert. Nogle forslag?

Nogen redigerer titlen for at afspejle, at spørgsmålet handler om BEN.
Redigering lavet. Godt opkald.
To svar:
Peter V
2010-07-20 18:29:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg synes grillning sandsynligvis er en dårlig plan for andeben; fedtindholdet er en reel fare, som du sagde, og andeben er hårde nok, du vil sandsynligvis tilpasse dem eller braise dem.

Hvis du absolut skal grille dem, vil jeg foreslå at indstille dem ved 200 grader i tre eller fire timer først (du kan bruge veggieolie i en knivspids) og derefter hvile dem i køleskabet i en dag eller deromkring i olie.

Hvad angår afslutning på grillen, skal du skylle dem forsigtigt af, krydre om nødvendigt igen, kog kødsiden nedad på en medium varme del af grillen et stykke tid, indtil den hovedsagelig er opvarmet på en høj varme del af grillen for at sprede huden op og pas på blusser.

Tim Gilbert
2010-07-22 07:30:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For at grille en and.

Stik gennem huden med intervaller på 1 tomme, så fedtet let kan løbe ud. Brug en drypbakke fyldt med vand direkte under anden for at forhindre opblussen (sørg for, at der er ild ikke direkte under drypskålen. Steg ved 325 i 2-3 timer. Sørg for, at det indre temp er mindst 165. Huden skal være tynd og sprød.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...