Spørgsmål:
Hvad er nogle gode måder at stege paprika på
AttilaNYC
2010-07-21 06:56:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg leder efter en sikker metode til at fjerne huden.

Fire svar:
VoutilaD
2010-07-21 07:05:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har et gasområde, skal du bare affyre en brænder. Sørg for at have nogle tænger klar, hvis du ikke kan hvile peber i en god højde over flammen. (Du vil sandsynligvis have dem til at vende peberen alligevel.)

Når de er tilstrækkeligt sorte (og ikke i brand, husk det) skal du smide i en papirpose og lukke den. Lad det hvile, og den resterende varme inde i peberen fortsætter med at dampe den indefra og ud.

Når den er kølet, skal du fjerne huden.

Brug gerne vand til at køle ned eller hjælpe fjern huden, men du kan vaske nogle smagsfulde olier væk.

Jeg foretrækker denne metode, da den lader mig holde øje med peber hele tiden i stedet for at skulle kigge på en skjult slagtekylling. Derudover kan du sikre dig, at du får en jævn stege.

bmargulies
2010-07-21 07:03:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her er den procedure, jeg bruger:

  1. stege eller grillede peberfrugter, indtil de er sorte og blærede rundt omkring.
  2. springer straks i gryden, der er stor nok til at holde.
  3. dæk gryde tæt
  4. syng to kontra noget havsnude (bare sjov, virkelig, vent 5 minutter)
  5. fjern peber og opdag at du kan let skrabe den sorte, brændte hud af.
kiamlaluno
2010-07-21 07:03:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg steger dem i ovnen, indtil huden bliver mørk (faktisk bliver sort). Så lagde jeg dem i en papirpose for at køle af. Skindene glider let af. Jeg er ikke sikker på, om plastikposer fungerer, men papiret gør et godt stykke arbejde.

Håber det hjælper.

Jeg har ikke prøvet plast, men jeg gætter på, at det ikke afkøles næsten lige så hurtigt alene, da det ikke tillader, at den varme fugtige luft slipper ud. Det samme kunne sandsynligvis siges om folie, hvis den er tæt indpakket. Ideelt set ville du være i stand til at springe skylningen over for at forhindre, at nogle af de smagsstoffer, der frigives under stegningen, vaskes væk. Nogle gange kan jeg bare ikke vente, hvis jeg har mistimeret større ting.
Enig med ikke at skylle smagene væk. Jeg skyller aldrig min. Små hudstykker føjer til den overordnede smag og udseende (måske er det bare mig).
hobodave
2010-07-21 07:04:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du har et gasområde, skal du stege dem på komfuret. Placer bare peber direkte i flammen, og vend den, når den bliver sort. Når peberen er helt forkullet, pakk den ind i aluminiumsfolie. Lad det køle af i ca. 15 minutter, skrab derefter de forkullede skind af og nyd.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...