Spørgsmål:
Kan jeg fryse karamelliserede løg?
Sam Holder
2010-07-20 22:21:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Karamelliserede løg synes lettere at lave i store portioner, så kunne jeg lave et stort parti og derefter fryse dem i f.eks. isterningsbakker til senere brug? Eller ville dette have en skadelig virkning på dem?

Ja, du kan fryse dem. Læg dem bare i fryseren. Som om du skulle fryse dem ...
Fire svar:
Tree77
2010-07-20 22:42:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg vil sige, det afhænger. Når du fryser en vare, ændres smag / tekstur / egenskaber for varen (på godt og ondt) næste gang du bruger den.

Hvis du bruger karamelliserede løg i en suppe, eller gryderet, noget hvor smag smelter sammen i længere tid, så ja gå videre.

Men hvis du bruger de karamelliserede løg oven på en bøf eller noget lignende. Så ville mit svar være nej.

Jeg synes, det er et perfekt gennemtænkt svar på spørgsmålet.
FordBuchanan
2010-07-20 22:56:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De holder sig rimeligt godt, hvis du lægger dem i en ren krukke og dækker med olie.

Dennis
2010-07-20 22:41:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har aldrig gjort det selv, men mit gæt er, at den primære negative virkning er, at de kan blive grødet; da de allerede er grødet, er jeg ret sikker på, at du kan gå lige foran.

Kilhoffer
2010-07-21 00:28:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er enig med Tree77. Afhænger af hvad du planlægger at bruge dem til. Jeg har frosset dem med succes og brugt dem i risotto, men risotto simrer i nogen tid, så løgene er næsten flydende til sidst alligevel. Jeg vil sige, at hvis du planlægger at prøve dette som en pynt på noget som kød, skal du få en bedre end almindelig vakuumforsegling på dem inden frysning, og selv da fungerer det muligvis ikke.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...