Spørgsmål:
Hvad er et billigt, men godt stykke oksekød til grillning?
tooshel
2010-07-29 21:13:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis jeg griller filet mignon, bliver det naturligvis ømt og let at skære og lækkert, men uanset hvilket andet stykke oksekød jeg griller, er det som at spise læder.

Jeg har læst om "saltning" af kødet i cirka en time før jeg griller og ville prøve det, men der var så mange valg af kød, at jeg stadig ikke havde nogen idé om, hvad jeg skulle få. Alt jeg ved med sikkerhed er, at kødet skal være omkring en tomme tykt for at prøve saltning.

Har du nogen ideer?

Fem svar:
Ocaasi
2010-07-29 22:07:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har haft gode resultater med flankebøf.

Bedst at marinere det med en blanding af salt, sukker / honning, eddike / citron / lime, vand / whisky / tequila / sodavand, olivenolie, krydderier og urter i mindst et par timer før grillning . Mere salt hjælper med at ømme, men kan ikke efterlades for længe i for høje koncentrationer (søg "brining").

Må ikke overcook det, selvfølgelig, det er den hurtigste måde at gøre det sejt på (medmindre du skal koge det på svag varme i flere timer). Lad det hvile, før du spiser.

Til flankbøf skal du skære den over kornet. Hvis du ser nøje, har kødet fibre, der løber parallelt med hinanden i kun en nord-sydlig retning. Skær på tværs af dette, og adskill mange linjer med dit udsnit. Det skærer bindevævet, inden det tygger, og gør meget af arbejdet med kniven i stedet for dine tænder.

Jeg vil gå længere og sige, at du * skal * skære over kornet. Jeg begik fejlen en gang, og det var oprørende.
Opdateret kommentaren.
Satanicpuppy
2010-07-30 00:48:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bemærker, at Flank-bøf allerede har oprettet listen, og når jeg en gang ville have aftalt det, men det er blevet trendy og med det trendy, dyrt. Det er stadig ikke filetpris, men det har en tendens til at løbe i det 7-8 dollar per pund, hvor jeg bor.

Den bøf, jeg kan lide at grille, som jeg synes er velsmagende, billig og tilgængelig, er nederdel bøf. Lav en let marinade, grill den så let som muligt, skær på tværs af kødkornet, server.

Din kilometertal kan dog variere. De billigste nedskæringer er næsten altid dem, som lokale kokke ikke ved, hvad de skal gøre med, og hvis de lokale er hunde for fajitaen, vil du slet ikke være i stand til at finde nederdelbøf.

Mit råd er at gå i butikken med et åbent sind og gennemse kødtælleren på udkig efter tilbud. Jeg kom hjem med 3 pund mørbradspids til mindre end tyve dollars forleden: hvis jeg var gået ud for at købe sådan en ting, ville jeg have været skuffet.

aftalt - du er nødt til at gå til butikken med et åbent sind, hvis du prøver at være økonomisk
@Joe: Jeg gør det ikke engang for økonomi, desværre. Jeg gør det bare for at se, hvad der ser godt ud. Min kone er lige det modsatte: hun beslutter, hvad hun vil lave, og går i butikken for at finde ud af, at halvdelen af ​​ingredienserne ikke findes. Jeg går i butikken og vandrer rundt som en vagrant, indtil menuen samler sig i mit hoved ... Nogle gange ser du et stykke kød eller en grøntsag, der er så perfekt, at du bygger hele måltidet omkring det.
Billig nederdelbøf er omtrent lige så mytisk som enhjørninger de steder, jeg har boet. Jeg fik det for $ 11 / lb for nylig, da jeg prøvede carne asada, og det var en * handel *.
Tim Gilbert
2010-07-29 23:02:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du skal være i stand til at få gode resultater med enhver bøfskæring: ribeye, porterhouse, strip, mørbrad, t-bone.

Hvis du ikke kan, er der noget galt med din proces, der har brug for skal rettes.

Sørg for, at bøffen er helt optøet.
Enten belæg bøf med salt i 1 time før grillning, eller mariner i en sur væske (citronsaft, vin, marinade med eddike).
Varm grillen meget varm, og læg derefter bøffer på.
Brug tang, ikke gaffel eller kniv til at manipulere bøffer.
Drej bøf 90 grader, når der er udviklet rigtige searlinjer.
Når sear linjer udvikler sig igen, skal du vende steaks over.
Når sear lines udvikles på anden side, test for doneness by feel. Hvis bøffer ikke er færdige endnu (til de tykkere stykker), skal du flytte bøfferne til en køligere del af grillen og afslutte med indirekte varme.
Sæt bøffer på en tallerken oven på en varmepude og dæk med en løs stykke folie og lad dem sidde i 5 minutter. Den indvendige temperatur på bøf vil stige et par grader i løbet af denne periode.

Han leder efter * billig *
Hans prisbaseline er filet mignon; de fleste andre nedskæringer er billige i sammenligning. Min pointe er, at han har brug for at forbedre sin madlavningsproces for at få pengene ud af enhver bøf.
Joe
2010-07-29 21:50:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(note - amerikanske navne på kødstykker)

En del af kødets 'ømhed' kommer i, hvordan du skærer kødet. I "London Broil" bruger du en lidt hårdere udskæring af kød (jeg bruger normalt bundrunden), grill det og skær det derefter tyndt over kornet inden servering.

Du kan gøre det samme med flanken bøf, men jeg finder det for dyrt i de almindelige købmandsforretninger.

Jeg tror, ​​at briterne til bundrunden ville være 'tyk flanke'. Se http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Cuts_of_beef
Chris Cudmore
2010-07-30 00:30:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kan lide Rib Steaks.
De har meget mere fedt, og du skal være forsigtig med at blusse op, men de koger rigtig godt op.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...