Spørgsmål:
Hvilken slags bøf skal du bruge til fajitas?
Sam Harwell
2010-07-27 02:38:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Efter Steven Raichlens opskrift brugte vi nederdelbøf til at lave fajitas på søndag. Jeg fandt kødet særdeles sejt / sejt og temmelig ubehageligt samlet. Hvad kan vi gøre for at forbedre oplevelsen?

En svar:
hobodave
2010-07-27 02:44:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ægte fajitas er lavet med nederdel. Det vigtigste, du kan gøre, når du laver fajitas, er at marinere passende. Denne opskrift kræver en uhyggelig kort marinationstid (30 minutter til en time). Når jeg laver fajitas marinerer jeg dem minimum på 4 timer, dog typisk natten over. Jeg bruger normalt en kombination af sojasovs, limejuice, hvidløg, olivenolie og salt i en zip-loc-pose.

En anden ting at være opmærksom på er, hvordan du skiver kødet. Hvis du har købt dit fajita-kød, der er udskrevet fra en god slagter, er chancerne for, at han skærer det ordentligt - mod kornet. Hvis det er en tilfældig supermarkedsslagter, har du måske eller måske ikke fået det skåret ordentligt. Hvis du selv skærer kødet, skal du sørge for at skære det over kornet, ellers tygger du nogle meget hårde lange proteiner.

Også, som med ethvert kød, må du ikke koge det for meget. Medium sjældent er fint for en nederdelbøf.

Nogle mennesker vil erstatte en flankbøf med en nederdelbøf, når de fremstiller fajitas. Flanken har tendens til at være lidt mindre hård, men ikke så smagfuld. Ovenstående retningslinjer for marinering og opskæring gælder også for flankebøf.

Opdatering - Jeg bemærker også, at opskriften antyder 3-4 minutter pr. Side for medium sjældne. Dette lyder ikke rigtigt for mig, hvis grillen er på høj varme. Nederdel og flankebøffer er ret tynde, og 2 minutter pr. Side på en varm grill skal være medium sjælden.

Sørg også for at lade den hvile. Jeg hviler normalt enhver bøf i 5 minutter, ikke 3 som opskriften antyder.

Kødet blev ikke udskrevet. Hensigten var at skære den på tværs af kornet - vi trak lidt på bøffen og skar den derefter i den retning, den * ikke * ønskede at trække fra hinanden. Kødet var medium sjældent.
@280Z28, Hvis du kan se det i øjnene, skal du holde ud med nederdel, når det er rigtigt, er det simpelthen det bedste for fajitas. En lang marinade er nøglen til den
Jeg giver skørtbøf endnu et skud, har du nogle tip til at vælge det bedst mulige i butikken i dag? Jeg marinerer det i aften og tilbereder det til frokost i morgen. :)
@280Z28: Jeg indså lige, at jeg gav fajita råd til en Texan. Kom på bolden mand! : D Hvis du kan få en, der blev skåret i dag, skal du gøre det. Ellers leder du efter de "sædvanlige" bøftegenskaber, store, selv marmorering overalt. Jo mere fedt du ser - i bøf, desto byder det. Gå ikke efter en med kæmpe fedtstier, men den skal snøres igennem.
@280Z28, har ikke hørt om trækteknikken til at beslutte, hvordan man klipper, så ville kaste en beskrivelse af det. På en nederdelbøf skal du se mange linjer, der løber over kødet, dette er kornet. Du vil skære mod linjerne, ikke med dem, på den måde vil hvert snit have alle disse huller, der løber igennem det. Normalt er et nederdel i nederdel meget længere, så det er bredt, og kornet løber den korte vej. Det vil virke kontraintuitivt (da klipning af den korte vej giver dig fajita-ish længdesnit), men du vil skære tynde strimler den lange vej og derefter skære dem i længden.
@280Z28: Hvordan blev det?
@ManiacZX: Hmm, jeg har aldrig set en nederdelbøf, hvor kornet løber som du beskriver.
Jeg gik til et kødmarked i stedet for købmanden og hentede en 2,4 lb nederdelbøf. Slagteren havde skåret den, så linjerne løb over den korte vej. Bliv meget bedre denne gang - jeg har virkelig brug for et øjeblikkeligt læst termometer, men fordi jeg kogte det medium sjældent i den tyndeste del til sjældent i det tykkeste, og det ville have været lidt lettere at spise, hvis det var medium til medium sjældent i stedet.
@280Z28: Jeg er glad for, at det fungerede bedre!


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...